Kunstzinnige Vogelverschrikkers in Goor

Kunstzinnige Vogelverschrikkers in Goor

Om de oogst op het terrein van de Stadslandbouw Hof van Twente te beschermen tegen vogelvraat maar vooral ook als `lust voor het oog’ ontstaat kunst gemaakt door inwoners . Wellicht als opmaat voor Heerlijck Zicht in september 2017?

Door de Stichting Stadslandbouw Hof van Twente zijn 5 frames uitgereikt aan sociale groene initiatieven in Goor. Deze frames worden omgetoverd tot kunstzinnige, ludieke vogelverschrikkers die in de loop van het komende seizoen geplaatst worden op het terrein van de Stadslandbouw Hof van Twente.

De Scouting Stoevelaarsgroep Goor, beet op 10 juni 2017 het spits af en plaatste een de eerste vogelverschrikker in het veld van de Stadslandbouw Hof van Twente. Edwin Slaghekke gaf uitleg over het vlas dat op het terrein aan de Kerkstraat 123 (achter Avia Tankstation) groeit en Ina van de Riet vertelde de `scouts’ over de teelt van tomaten in de kas.

Wil je deze `vogelverschrikker’ gemaakt door de Scouting Stoevelaarsgroep Goor bekijken? Wandel gerust naar het terrein van de Stadslandbouw aan de Kerkstraat 123 (achter Avia tankstation). De poort is open op dinsdagochtend t/m vrijdagochtend van 9.00 uur tot 12.00 uur.

vogelver02 vogelver01